Spring til indhold
GIDMA favicon

Lad os sammen forøge jeres resultater

Leder du og dit team efter nye og bedre resultater, så kan GIDM foreslå løsninger der får jobbet gjort. Kontakt os på 27 28 78 58 for at høre hvordan

Udpræget fokus der skaber resultater med direkte kommunikation 

GIDMA er det Maltesiske udtryk for “bid” (bite på engelsk). De opgaver vi løser skal kunne mærkes. På en positiv måde, forståes

Sagt på en anden måde, så er GIDMAs berettigelse alene at skabe konkrete resultater.  Direkte eller indirekte. Særligt indenfor email markedsføring, marketing automation, konverteringsflows og CRM relaterede områder. For det er her vores spidskompetence findes. 

Vi véd vi kan bidrage til resultater indenfor alle former for direkte kommunikation. Også det som nogen kalder “gammeldags kommunikation”. 

Hør mere om hvordan vi kan bidrage til dine resultater – kontakt GIDMA her

Nok så vigtigt, har vi omfattende erfaring med at skabe et effektivt mix af direkte og indirekte kommunikation. 

Det betyder ikke at vi er dårlige til andre dele af marketing mix’et. Men vi fokuserer helst på de marketing områder, hvor vi véd at vi kan bidrage til at skabe resultater hurtigt. 

Nøglen til de gode resultater findes næsten altid i effektiv brug af data, kombineret med evnen til at skabe relevant og rettidig kommunikation og aktiviteter, der tiltrækker, udvikler og bevarer vores kunders kunder og emner.

Erfaring og klare holdninger

Erfaring er GIDMAs vigtigste force.

Alle GIDMA konsulenter har mindst 15 års relevant og praktisk erfaring fra begge sider af bordet. Det synes vi nemlig er ret vigtigt.

Søger du et samarbejde med konsulenter der har langvarig og praktisk erfaring med international markedsføring, så kan GIDMA konsulenter være den rigtige partner. Vi har lang erfaring fra udfordrende markeder i Asien, Afrika, Europa og Mellemøsten.. 

Ønsker du et samarbejde med en marketing konsulent der ofte siger ja, når de mener nej, så er det helt sikkert ikke GIDMA du skal ringe til.
Vi siger nemlig hvad vi mener – også selvom det måtte være i modstrid med vores kundes agenda.  

Har du en konkret udfordring eller vil du have en snak om direkte markedsføring, så giv os et signal her. 

GIDMA giver tilbage

Vi tror på at det er vigtigt at bidrage, hvor vi kan. Også selvom budgettet ikke rækker helt eller hvor der ikke findes et budget. 

GIDMA konsulenter har igennem årene bidraget med talrige oplæg, keynote foredrag, seminarer og probono rådgivning.  Det har vi med stor glæde gjort over hele verden, bl.a. i samarbejde med Markedu.   

Vi har også rådgivet “cash-strapped” startups i en lang række lande og lavet pro-bono arbejde til fordel for entreprenører i Øst Afrika. 

Desuden har vi fra tid til anden hånden på kogepladen gennem vores delejerskab af Badminton Promotions Ltd London. De udvikler kommercielle projekter indenfor badminton og er bl.a. udgiver af medierne BadmintonSpeak og BadmintonTalk

Har du et projekt der trænger til et løft – så kontakt GIDMA uanset om midlerne er små. 

 

Se de nyeste blog indlæg