Spring til indhold

Marketing automatisering - få mindst 17% bedre udbytte

Med mere end 20 års erfaring med marketing automation, kan GIDMA hurtigt identificere forbedringsområder på dit eksisterende setup. Eller hjælpe dig med at etablere effektfuldt marketing automatisering. 

GIDMA konsulenter har hjulpet mere end 200 virksomheder med marketing automatisering. Derfor har vi et grundigt kendskab til hvordan man skaber bedre resultater. Vi kender faldgruberne. Vi ved hurtigt hvor vi skal sætte ind. Og det er på den baggrund at vi forventer at vi kan forøge dine resultater med mindst 17%.

Som eksperter i alle former for direkte kommunikation arbejder GIDMA ensidigt for at skabe resultater. Det gør vi både for virksomheder på B2B såvel som B2C markedet. 

Kontakt GIDMA i dag for en uforpligtende snak 

Marketing automatisering er ikke en mirakelkur

Automatisering af marketing og kommunikation garanterer ikke resultater. Men muligheden for at skabe reel impact er tilstede med den rette plan og god eksekvering.  Desværre oplever mange virksomheder at udbyttet ikke lever op til forventningerne. 

Et samarbejde med erfarne marketing automatisering eksperter kan medvirke til at få afklaret kritiske spørgsmål, der ofte har stor betydning for det endelige resultat. Resultatet er ofte at virksomheden kommer hurtigere (og billigere) i mål. 

Som konsulenter giver vi råd og vejledning forankret i vores lange erfaring på området. Men først og fremmest stiller vi mange spørgsmål. 

Her er nogle af de spørgsmål vi ofte adresserer i forbindelse med marketing automatisering: 

Hvad koster marketing automatisering rådgivning?

Prisen på rådgivning afhænger af opgavens omfang, virksomhedens erfaringsgrundlag, hastigheden og relevante personers tilgængelighed. 

GIDMA deltager ofte i hele processen, men har også god erfaring med at rådgive om specifikke elementer, f.eks. hvordan man forbedrer udbytte, hvordan man øger graden af personalisering eller hvilket marketing system man skal indkøbe.  

Her er nogle vejledende eksempler:

GIDMA sporer aktivitet på hjemmesiden ved hjælp af cookies. Det gør vi for gøre din oplevelse bedre.